3 måder at tjene penge på nettet på

Det er en drøm som har eksisteret siden tidernes morgen – eller i det mindste siden vi mennesker begyndte at bruge penge som et “medium of exchange” – at lave hurtige og lette penge – ogmange af dem.

inv_fullxfull.743316460_df0jju28

Med internettets fremkomst er denne drøm om hurtige og lette penge pludselig blevet til virkelighed for mange. En af de gode ting ved at forfølge drømmen om en online forretning er at det kræver relativt få penge at starte op. Du behøver ikke at leje et kontor for du kan arbejde hjemmefra.

Samtidig kan du relativt hurtigt få din forretning til at vokse indtil du har en rigtig god indtjening der svarer til en fuldtidsstilling. Spiller du dine kort rigtigt behøver du faktisk ikke engang at arbejde fuld tid heller.

I begyndelsen er det hårdt arbejde og nødvendigt at du bruger en masse energi på at få bolden til at rulle, men det at tjene penge på nettet er faktisk en relativ simpel opgave. Til forskel for så mange andre forretningsområder behøver du ikke købe eller leje forretningslokaler, hyre medarbejdere osv.

En anden kæmpefordel er at du relativt hurtigt vil kunne se effekten af ændringer eller forbedringer du foretager, hvilket giver dig mulighed for relativt hurtigt at rette op på den kurs du bevæger dig i og derved undgå at spilde ret meget af dit marketings budget. Endnu bedre er at du rent faktisk ikke får brug for noget særligt marketingsbudget overhovedet.

Der er mange måder at tjene penge på nettet men her er tre af de bedste. Jeg har valgt dem for deres simpelhed, indtjeningspotientiale og deres effektivitet når du starter med at investere lidt eller ingen penge.

Rigtig mange mennesker tjener i hundredvis af ekstra kroner hver uge ved at bruge disse metoder, og endda kun ved at investere en time eller to hver uge. Andre er mere ambitiøse og tjener mange flere penge end det på denne måde. Du vælger selv hvor meget tid du er villig til at bruge på det og dermed hvor mange penge du vil tjene!

Affiliate marketing

En måde at tjene penge på nettet på og som mange har tjent mange penge på er med affiliate marketing. Som affiliate tjener du simpelthen penge ved at henvise til andres produkter, men kun hvis den som du henviser genererer et salg, tilmelder sig et nyhedsbrev o.lign. tjener du en kommision.

Ved de fleste firmaer er denne kommision en procentdel af det beløb som er blevet solgt for. Det kan dog også være en fast pris pr. salg. På engelsk bruges ordet “lead” om andel du tjener og beløbet kan variere fra få kroner til hundredvis af kroner per lead. start-affiliate-marketing

En anden måde at tjene store pengesummer på nettet ved og som kan sættes relativt hurtigt op er ved at starte en webshop front. Bare rolig du skal ikke til at fylde din garage op med produkter for at komme i gang.

De fleste mennesker som opnår succes med en webshop bruger det man på engelsk kalder for “drop shippers”. Drop shippers tager sig af alt det med varelager, levering af varen osv. Du behøver aldrig at fysisk at se varerne. De inkluderer sågar dit firmanavn ved levering så det ser ud til at varen er blevet sendt direkte fra dig.

Når en besøgende på din webshop afgiver en ordre processerer du simpelthen den besøgendes kredit kort og emailer ordren videre til produktindehaveren sammen med kundens forsendelsesaddresse. Kunden modtager så produkterne og du betaler så produktindehaveren med kredit kort. Du får så lov at beholde differencen mellem produktindehaverens pris og din salgspris.

Det kan næsten ikke være mere simpelt. Du kan tjene mange penge på denne måde, til gengæld skal du stå for kundesupporten – svare på spørgsmål, foretage retur på varer o.lign.

Den tredie måde at tjene hurtige og nemme penge på nettet på er ved at benytte online pay per click reklamering. Den mest kendte af disse programmer er googles adsense program, men der eksisterer også mange andre.

Du har sikkert ofte set reklamer fra disse programmer. Faktisk kører jeg også med google reklamer på tjen penge på nettet. Google adsense reklamer kan kendes ved at de altid indeholder teksten “ads by google” på en linie under reklamerne.

Du placerer simpelthen disse reklamer på din hjemmeside og hver gang nogen klikker på dem tjener du penge. Som oftest er beløbet på 50øre eller så per klik, men har du meget trafik på din hjemmeside kan det blive til mange penge.

En ting du bør vide er at kliksnyd bliver taget meget alvorligt, så klik aldrig selv på reklamerne og få heller ikke andre, f.eks familie eller venner til at klikke på dem. Gør du det risikerer du simpelthen at blive smidt ud af programmerne. Nøglen til succes med Pay Per Click programmer er at bygge hjemmesider med høj trafik.

Det gode ved Pay Per Click er at du ikke behøver at sælge noget. Det eneste du skal gøre at levere god information til brugerne og en måde de kan forlade din side på når de er færdig med gennemlæsningen. Når de forlader siden har du så en chance for at tjene penge. Pay-Per-Click

Nogen Google Adsense publisører rapporterer om ugentlige indtjeninger på tusindvis af kroner. Rent faktisk sendte google før dag til dag levering til de som nåede over $10.000 per måned. Dem som nåede det beløb blev medlem af en informel klub kaldet “UPS Club”.

Ved bare at benytte en af disse tre fremgangsmåder, er der et kæmpe potentiale til hurtigt at komme i gang med at tjene mange penge på nettet. Tusindvis af mennesker tjener penge på nettet på den måde og har ikke haft et almindeligt job i årevis. Hvem ved – måske kunne du blive en af dem?

Add Comment

Required fields are marked *. Your email address will not be published.