Tjen penge på nettet med affiliate programmer

Er du træt af at arbejde for andre? eller kunne du bare godt bruge lidt penge ved siden af? Måske burde du overveje at starte din egen internet forretning. En populær måde er at blive en affiliate.

affiliate-marketing-programs-focus-cpa-715x402

Affiliate programmer er en ideel måde for begyndere fordi produktet allerede er leveret til dig. Når du bliver en affiliate for en anden, promoverer du deres produkt og modtager en procentandel af hvert salg der foretages af brugere som kommer fra din side.

Det lyder som et simpelt salgsjob, men det er det langt fra – faktisk er det meget mere end det. Forstil dig en dør- støvsugersælger.

Her er det nødvendigt at gå fra dør til dør og give den helt store salgstale samt demonstrere produktet – du skal overbevise personen om at han skal købe produktet. Ikke nogen særlig effektiv måde at tjene penge på, specielt ikke hvis du ikke er nogen særlig dygtig sælger.

Med et affiliate program foregår alt salget via salgsbrevet. Salgsbrevet kaldes på engelsk for “pitch page”, og er nettets svar på en salgsperson. Jo bedre siden er des mere sandsynligt er det at folk som kommer fra denne side rent faktisk køber produktet som du henviser til. Derfor er det essentielt vigtigt at være omhyggelig med at vælge det rigtige affiliate program.

En anden naturlig faktor for at opnå succes som affiliate er at få så mange besøgende på denne side som muligt. Hvad du skal være opmærksom på er at det handler ikke kun om antallet eller kvantiteten af brugere men også om kvaliteten af dem. Her handler det ikke om hvor god stand den besøgende er i men om den besøgende som kommer til din side i forvejen er interesseret i eller har søgt på emner som relaterer til det du vil sælge.

Der er masser af gode affiliate programmer, med vel nok clickbank som den mest populære. Clickbank har tusindvis af produkter som du kan promovere på din side. Du vil blive nærmest overvældet over valgmulighederne i hver enkelt kategori. Det er svært at vide hvilket program der ender med at blive det mest succesfulde. Når du så har valgt et program er det næste spørgsmål så – hvordan får du besøgende på din side?

Heldigvis er der masser af måder du kan promovere dit affiliate program på. Du kan anvende pay-per-click programmer ved at købe reklameplads på andre hjemmesider, eller ved at lave et nyhedsbrev, artikel marketing, søgemaskineoptimering og mange andre teknikker. Det er formentlig ved at gå op for dig at selvom det at tjene penge på nettet er en reel mulighed så er du nødt til at vide hvad du gør. På tjenpengepånettet.com er der er væld af artikler som hjælper dig med at lære alle disse ting.

Add Comment

Required fields are marked *. Your email address will not be published.