Få betalt for at blogge

tjen penge for at blogge

Tjen penge på at blogge

Har du nogensinde tænkt på at du kan tjene penge på at blogge? En af de mest populære måder at tjene penge online på er faktisk ved at blogge. Ejer du ikke en blog kan du oprette dig gratis på feks. blogger.com eller på tv2’s blog netværk.tjen penge hjemmefra

Antallet af blogs på nettet stiger stadig med en voldsom hast. En blog er en online dagbog som andre kan læse. For at komme i gang med at tjene penge på at blogge tilmelder du dig blot et blogging netværk. Herefter handler det blot om at skrive blog indlæg og om at placere reklamer på din blog så du kan tjene penge på at blogge. Googles advertiseringsprogram Adsense kan anbefales. De betaler dig et beløb hver gang en af dine brugere klikker på en google reklame.

Et profitabelt niche marked er et marked med en høj efterspørgsel og som er en lille portion af et større marked. Feks. indenfor kategorien sundhed kunne du vælge at skrive om hudplejeprodukter. Du bør dog vælge en niche ud fra din egen viden og erfaring fremfor blot at vælge en niche med et stort indtjeningspotentiale. Du kommer til at skrive mange indlæg indenfor dette niche område så det er derfor utrolig vigtigt at besidder en god og bred viden om denne niche.

At tjene penge på at blogge lyder måske nemt nok og på nogen områder er det faktisk også nemt men som det gælder indenfor alle området så skal du være beslutsom, dedikeret og kunne fastholde troen på at det vil lykkedes dig at tjene penge på at blogge.

Altså, find din niche du vil skrive om , opret en blog, skriv indlæg om denne niche og placér reklamer på din side og du er godt på vej til at tjene penge på at blogge.

Vil du læse flere artikeler om at tjene penge på at blogge? Vi har skrevet en række artikler om at tjene penge på at blogge på tjenpengepaanettet.com

Læs også andre af vores artikler om at tjene penge på at blogge?

Vil du abbonnere på vores gode råd om at tjene penge på at blogge?

Du kan tilmelde dig vores nyhedsbrev som har masser af gode råd om hvordan du kan tjene penge på at blogge.

Add Comment

Required fields are marked *. Your email address will not be published.